Dreceres

dissabte, 11 d’agost del 2012

Parc eòlic de Móra d'Ebre


La passada reunió es va comentar que avui aniríem al visitar el parc eòlic de Móra a veure si teniem sort i podíem passar.
Encara que alguns s'han estranyat una mica i no entenien que fèiem, ens hem apropat al parc per la part de darrera, per allargar una mica més el recorregut i que no se'ns acabés la sortida abans d'hora.



DESCARREGA'T LO TRACK! amb format GPX (pel GPS)

Crec que ha estat un encert, ja que d'aquesta manera hem pujat progressivament fins a l'inici del parc, just amb la gana a punt per fer el mosset per reprendre forces i pujar a la cresta.
Ens ha agradat molt la vista que es veu des de la cresta, fins ara solament es veis si pujaves caminant-hi, ara amb una enorme cicatriu però veient les dues cubetes de la Ribera als peus.
A partir d'aquí el dia ha estat meravellós, hem començat a seguir senderes que l'Enric ens ha ensenyat fins a Perles, difícil a trossos però tècnica de realitzar i molt agradable de fer.
Una vegada animats amb la sendera hem arribat a Subarrec per la que baixa a la casa de bombes, que també amb un pas complicat però la resta sempre a cavall i gaudint.

Sortida a recordar i amb un cert punt d'exigència, que sembla que això del 100 d'IBP ja no sigui res.
Es que cada dia estem mes valents!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada