Dreceres

dissabte, 6 de juliol de 2013

Lloà

Dissabte anterior a la cursa de l'Auberge de Benissanet i suposo que molts us heu reservat per poder fer un bon paper demà.
Els 10 que ens hem trobat avui hem decidit anar al Lloà per la sendera que baixa del camí de La Figuera:Carles, Joaquin, Jordi Franquet (Flix), Jose Luis, Josep, JuanLu, Lluís R, Ramon, Sergi U, Xavi M.
Molts volíem tornar aviat per que teniem coses a fer i alguns tenien de sortir demà a fer la cursa, però entre unes coses i altres al final quasi bé era una quan arribàvem i això que hem sortit a les 8.
sortida per damunt de l'estació fins als plans, per baixar a Garcia per la sendera del fons del barranc. Al Molar hem pujat fent la sendera de damunt del cementiri de Garcia i per la vall per trobar la màxima ombra possible. Una vegada al Molar hem pres el camí de la font de Minfami per poder agafar la sendera que ens portava al Lloà.
Aquesta sendera la recordàvem com més transitable, però avui la majoria hem fet molts trossos a peu. Malgrat to hem tingut problemes tècnics, una trencada de selló, una punxada i alguna caiguda. Total una estona de diversió.
El retorn ha estat pel Ciurana, l'ermita de les Pinyeres, el Masroig i Garcia.
Ha estat una sortida intensa, la majoria hem arribat bastant cansats, però també satisfet del recorregut i les magnifiques vistes que hem gaudit del Priorat.
Distància: 43 km
Desnivell de pujada acumulat: 830 m
IBP: 65

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada