Dreceres

dissabte, 17 d’agost del 2013

Trobada amb la penya ciclista de Móra d'Ebre

Avui hem estat invitats per la penys ciclista de Móra d'Ebre a una trobada en motiu de la seva festa major.
Com la trobada era a les 9, hem fem un escalfament previ per la sendera del mas de Bot que el Miquel havia acabat de condicionar i ara ja es pot fer íntegrament pedalant, encara que amb un cert risc o precaució en el punt fatídic.
9 ciclistes: Carles, Ignasi, Josep, JuanLu, Miquel, Oliver, Salvador, Sergi A, Sergi U. Després a la trobada també han acudit la Montse VR i el Ramon C.
track del dia
Magnífica sortida que ens han ofert els companys de Móra d'Ebre, amb un circuït que encara que força conegut i circulat en altres vegades, han fet que coneguem un seguit de senderes precioses que de ben segur en altres ocasions repetirem.
A la trobada érem força gent i fèiem molta patxoca, amb mallots de Tivissa, Benissanet, Móra la Nova i Móra d'Ebre, semblava un pilot de veritat. L'ambient ha estat molt agradable amb una organització perfecta, procurant anar sempre agrupats i no deixant que ningú quedés sol. Felicitats!
A més ens han mimat amb uns avituallaments amb fruita fresca que s'ha agraït d'allò més.
Ara ens han deixat el relleu per a que n'organitzem una nosaltres. crec que ens ho tindrem de plantejar i convidar-los aviat a un recorregut per la nostra banda de riu, ja que el terme se'ns fa petit quan agafem la bici.
fotos de la sortida
Distància total: 51 km
Desnivell de pujada acumulat: 1290 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada