Dreceres

diumenge, 19 d’octubre de 2014

I trobada de BTT per Fira de Móra la Nova

Fa dies que estem esperant i desitjant que arribi aquest dia per que hem posat tot el grup una gran il·lusió en la seva organització i volem que tothom que hi participi s'ho passi d'allò més bé.
A 2 quarts de 8 del matí ja estem tots en dansa, acabant d'organitzar l'avituallament i a les 9 tothom a la sortida sabent que tindrem un temps perfecte, en aquest moment amb boira però amb la tota seguretat que tindrem un dia molt plàcid i amb molt de sol.
A un quart de 9, ja hi som tots fem la foto de germanor i donem la sortida.

Sortim pel mig del poble, per fer goig, ja que en som una bona colla, gairebé 50 ciclistes, amb tantes ganes de compartir que ja ha estat difícil l'arrencada ja que tothom estava parlant i ningú s'atrevia a ser el que estirés del grup.
Fem tot el carrer Major fins damunt de l'estació i marxem cap al circuit dde motocross a fer una petita sendera cara amunt i avall i pujar al Plans.
Aquí hem tingut pràcticament la primera i darrera caiguda, res d'importància però. continuem per la sendera del barranc de Garcia, que està preciosa amb la boira i tot xorrant, la fila índia s'allarga i al final ens agrupem per començar a pujar el camí de les Moles, on encara ens allarguem més per la diferència de forces entre tots els participants. Els dedavant s'esperen a que tothom arribi i a continuar pels Plans per tornar a baixar al camí del Argatans pel la bassa d'Argilaga, i d'allí fins al barranc de l'Ull de l'Asmà pel Sequer d'Anguera. Descensos ràpids on hem pogut apreciar el bonic que feia veura la cua llarga que tots plegats formàvem.
La sendera de l'Ull de l'Asmà ha estat la primera novetat per a molts del que hi han participat, com tot el que hem fet senzilla però amb algun pas entre les pedres que a requerit una certa habilitat.
L'ascens pel camí de Rovires fins a Darmós ha fet que el grup es tornés a fragmentar però entrem a Darmós tots plegats havent fet un reagrupament al cap damunt de la pujada, i allí trobem l'avituallament i un moment per poder continuar amb l'intercanvi d'experiències de tots els que hi participem.
Reprenem la marxa pel camí de les Valls per anar a trobar la sendera del barranc de Nolla que també la trobem humida, fresca i la fem ràpidament fins al Coscoller i pujar per la vall de la Gota i decantar cap a les Atarosses i pujar al coll de Sant Pau per fer la sendera planejadora pel solà del turò. Nova descoberta per a molts, a la força ja que solament fa uns setmana que l'hem recuperat.
Baixem fins al barranc de Brull, al seu inici i pel camí de les Deveses ens arribem fins al camí dels Frares per pujar altra vegada als Plans per la coma del Cabo, bonica pujada per un camí desgranats però molt transitable amb una rampa final que cal saber negociar.
Els que som del club estem neguitosos per poder ensenyar a tots els altres la perla que hem recuperat, la sendera del solà del Molló. Realment és una sendera on tothom s'ha ha passat molt bé ja que tot hi ser senzilla en la major part del recorregut, no deixa de tenir algun punt tècnic i que cal saber negociar per fer-la totalment pedalant. 
En el tram final de la baixada dues noves caigudes pels Xavis del club, res una rebolcada que ens ha divertit a tots.
Ja el retorn al poble pel camí dels Frares l'hem fet ràpid, suposo que tots teniem ganes d'arribar i l'entrada al poble amb el municipal i la sirena sonant ha estat triomfal. 
Al final, tot fent un petit refrigeri, la tertúlia amb tots els participants ens ha acabat de convèncer, si és que no ho estàvem, que aquest tipus d'actuacions són les que ens agraden a tots fer, ja que a més de gaudir fent l'activitat ens omple i cohesiona com a grup amb interès comú.
Sortida a recordar!!!!
Distància del recorregut: 34 km
Desnivell de pujada acumulat: 520 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada