Dreceres

dissabte, 28 de febrer del 2015

Noves senderes de Darmos

Avui el dia ha sortit radiant, no fa fred i hi ha un sol sense cap núvol, pel que no hi ha hagut cap excusa per sortir i en teniem moltes ganes el 13 que ens hem trobat: Josep, Salvador, Carles, JuanLu, Miquel, Ignasi, Sergi A, Gerard, Jordi M, Hector, Sisco, Ramon V, Roger. Decidim anar a inaugurar oficialment tots plegats unes senderes per Darmos que Ramon C un tros, i Miquel i Carles un altre, han deixat perfectes per passar una bona estona.
Sortim pel camí de Darmós per fer el tram superior del barranc pujant a més per circuit de motos, circuit trialer que requereix una bona habilitat per pujar amb la bici, fer rampes amunt i fortes baixades, totalment recomanable per aprendre a fer senderes.
Després hem pujat fins a la torre de l'Obaga de Darmós per fer la nova sendera que segueix tota la cresta, algun dia l'haurem de fer de pujada que també sembla interessant.
Continuem seguint la sèquia i pugem a Darmós pel camí de les Comes per anar cap la sendera de la cresta de l'Obaga de les Fonts, senzilla, ràpida però que encara cal fer-li una mica de neteja. Aquesta també l'hem de fer de pujada que és molt fàcil.
Baixem cap a l'Ull de l'Asmà per fer la sendera del fons del barranc, per seguir-lo fins gairebé la riera de Garcia, pujant pel camí del Perseguers fins a la carretera dels Guiamets per anar cap a les Olles i retornant altre cop per Darmós.
Un matí perfecte, amb molt bona temperatura, ja deixant l'hivern enredera, molt de sol i molt bon ambient.
Distància del recorregut: 33 km
Desnivell de pujada acumulat: 450 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada