Dreceres

dissabte, 18 de maig del 2013

Coll de Maula

16 Ciclistes: Angel, Carles, David E, David G, Gerard, Jose Luis, Josep, JuanLu, Oliver, Miquel, Montse, Salvador, Sergi, Toni, Xavier.
Matinada fresca amb pluja recent, el que feia preveure que ens trobaríem amb fang i aigua als camins. Proposta pujar el coll de Maula, per molts desconegut i després baixar per la sendera del barranc de Pena-roja.
Pujada a Tivissa per les Atarosses, camí dels Magrells fins la carretera de la Serra i Tivissa. Alguns han preferit fer el barranc al arribar a la carrasca de Guixo i ens hem trobat altra vegada abans de Tivissa.
El coll de Maula sempre és costós de pujar però sense més dificultats hem arribat a dalt on hem fet un mos. Bones vistes es dominaven amb un aire transparent.
La sendera que ens porta al barranc de Pena-roja ens ha estat molt complicada a la part superior, amb fort desnivell i molta pedra, tant solta com lliseres que sortien del terra, el que ha fet que molts ho haguem de haver fet a peu, però quan la pendent ja ha esdevingut més suau llavors ja hem pogut rodar i ha resultat ser una sendera ràpida, atractiva i a rotlles divertida.
Quan la sendera ha esdevingut camí hem tingut una caiguda molt còmica, un a caigut de cap dins un toll, semblava com si s'hagués tirat a la piscina. Ens hem fet un fart de riure i a continuar.
El retorn l'hem fet per Biscorn i les planes de Ginestar fins la carretera i cap a casa amb un bon ritme.
Hem acabat amb un dia perfecte tot i que els núvols feien preveure el xàfec que ha fet més tard.
Distància: 39 km
Desnivell de pujada acumulat: 780 m
IBP: 73

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada