Dreceres

dimecres, 1 de maig del 2013

Les Olles dels Guiamets

Aquesta nit ha tornat a ploure i s'ha afegit a la pluja d'aquests darrers dies, per tant la finalitat ha estat no posar-nos de fang fins les orelles. Que millor que un recorregut pujant i baixant dels Plans i arribar-nos a les Olles per veure si baixa aigua i rememorem el seu esplendor.
S'ha notat que el cap de setmana va ploure contínuament que avui ens hem presentat una gernació.
19 ciclistes: Albert Rovira, Àngel Gasca, Carles Sastre, Cristina Macarreras, David Escalera, Francesc Loran, Gerard Margalef, Josep Monclús, JuanLu Anson, Maite del Pino, Marc Miravete, Mili Beltran, Miquel Bladé, Miquel Escolà, Miquel Pino, Oliver Mellado, Salvador Trias, Sergi Usach, Xavier Anglada.

Un dia de ciclisme magnífic, amb una temperatura ideal, un sol que ja escalfava i cap al final uns núvols que per poc deixen anar unes gotes.
El millor ha estat trobar-nos al Sergi Anadon esperant-nos al parc ja bastant refet de l'ensurt que va representar la seva operació per extreure-li la melsa com a conseqüència de la topada amb un piló a la via verda de la vall de Zafan. Enhorabona Sergi i que puguis tornar aviat a agafar la bici. Ja t'enyorem, avui hem pensat molt en tu a les senderes.
Distància: 40 km
Desnivell de pujada acumulat: 780 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada