Dreceres

dissabte, 21 de setembre del 2013

La volta al terme

Canvi d'horari que ha fet que recordéssim amb enyorança l'anterior, sobretot a l'hora d'arribar ja que avui se'ns ha fet una mica tard. En el moment de trobar-nos els 12 que hem acudit: Carles, David E, Gerard, Ignasi, Joaquin, Josep, JuanLu,  Ramon C, Ramon V, Salvador P, Salvador T, Sergi A, teniem el propòsit de provar una ruta per poder invitar a altres grups de la comarca a fer una trobada per ensenyar el nostre terme.
Hem recorregut camins i sendes ja moltes vegades pedalats, però amb propostes noves amb sendes inèdites i camins per enllaçar-les poques vegades recorreguts.
Sortida per damunt de l'estació per pujar al camp d'aeromodelisme. Sendera per baixa al circuit de motocròs  pujada al plans pel directe i baixar a la riera de Garcia per la sendera del barranc. Pujada immediata cap al plans per baixar al barranc de l'Ull de l'Asmà per remuntar-lo totalment amb sendera inclosa fins al camí que puja pel pont sobre la via del tren.
Hem anat cap a la sendera del mas de Bot remuntant fins la Serra d'Almos, travessant el barranc de Pegueroles i el quatre camins, fins el cami dels Magrells, d'allí ens hem arribat a veure el barranc Fondo, acabat de cremar i encara fumejant, fins a la Plana de Miquelillo i la del Garrofer.
Del mas de Bot hem baixat directament fins al fons del barranc del Molló pel camí del Frares retornar fins a Sant Pau remuntant pel camí de Sant Pau fins a la granja de Bauló amb la intenció de baixar tota la sendera del barranc.
Com s'ha fet tard i ja estàvem una mica cansats ho hem abortat i hem arribat al poble directament pel camí de les Atarosses.
Matí esplèndid llastima de l'incendi de fa un parell de dies que ens ha deixat una nova cicatriu negra al voltant del terme.
Distancia: 38 km
Desnivell ascendent acumulat: 680 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada