Dreceres

dissabte, 7 de setembre del 2013

Senders de Subarrec

Nou vingut a les sortides matinals del dissabte, l'Hector. Esperem que tu passis bé amb el grup i que puguis venir moltes vegades, encara que sabem que l'horari de la teva feina no t'ho deixarà fer gaire.
Avui 8 ciclistes: Carles, Ferran, Ignasi, José Luis, Josep, JuanLu, Hector, Miquel. Suposem i sabem que molts s'han reservat per a demà fer la cursa de btt de Móra d'Ebre, esperem que tingueu un bon dia i pugueu fer-la passant un bon dia amb companyia de tos els ciclistes que de segur acudiran.
Sense pensar-ho avui hem fet part del recorregut que demà es farà en la cursa del Camí de Sirga de demà. Hem iniciat el recorregut remuntant el barranc de Perles, fins a dalt de la cresta de Roianos, després volíem baixar per la senda Fàcil de Subarrec, però ens hem equivocat i hem fet la difícil, que resulta que és la que està prevista per a demà a la cursa.
Al final de la senda ens hem trobat al que marcaven el recorregut i ens han indicat que s'havia de pujar la que teniem intenció de baixar, així que sense pensar-mos-ho massa cap allà hem anat i la hem remuntada.
Una vegada a dalt a la cresta hem dit de baixar pel camí de la gran cisterna de pedra seca per torna a pujar pel camí de Roianos i fer aquesta vegada la senda fàcil de baixada.
Aquesta era la intenció, però hem tingut un petit accident amb la caiguda de José Luis, sense cap conseqüència de menció, llevat de les rascades de rigor però suficient per deixar-ho córrer i emprendre el camí de retorn cap a casa.
Sortida suau, però que ens ha permès fer una estona de xerrada per decidir com fer la sortida del proper diumenge segut davant d'un refresc.
Distància: 22 km
Desnivell de pujada acumulat: 310 m
fotos del dia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada