Dreceres

dissabte, 25 de gener del 2014

Sortida inici temporada

Avui fem l'inici de la temporada oficial, tot i que ja hem fet una sortida d'extraradi, però avui volem celebrar el nou any amb un esmorzar i una tertúlia agradable tots plegats ben asseguts.
Així els 12 que avui sortim (Carles, Ferran, Guillem, Ignasi, Jordi R, Josep, JuanLu, Lluís S, Miquel, Oliver, Ramon C, Salvador) ho fem una mica abans per poder arribar a esmorzar al poble a una hora encara bona.
El recorregut és el de menys, solament volem fer una mica d'exercici i de passada una mica de gana per justificar l'esmorzar que farem. Malgrat tot ens emboliquem, com sempre, i ens posem a fer senderes de pujada, de sortida el barranc de Nolla que el trobem canviat per la forta pluja del darrer dissabte. Al mig de la sendera hi ha uns forats que ens obliguen a baixar de la bici i sortejar-los a peu, potser tindrem de venir algun dia a repassar-ho.
També remuntem el Coscoller per fer una petita sendera que ens torna a porta a l'inici del tram superior del mateix barranc, o també trobem forats formats perla passada barrancada, sens ha girat feina per poder seguir passant per aquesta llarga sendera.
Ens arribem fins Darmós per baixar a la sèquia per dirigir-mos cap a la vall del Ciurana. Quan arribem al pont de Garcia remuntem per la sendera del barranc del Plans per retornar a Móra per damunt de l'estació.
Un recorregut curtet, 20 km, res complicat però ens ha permès pedalar plegats i suar una mica amb l'ambient càlid d'aquest dia de gener.
A mig esmorzar hem fet un lliurament, més simbòlic que res, de mencions especials a membres que tos hem coincidit en que s'ho mereixien:
Als membres que han estat més constant i que han fet més sortides amb el grup durant el 2013: Josep Monclús, Salvador Trias i JuanLu Anson.
Al comentarista més agut de les sortides i de les sensacions viscudes: Ramon Castellví.
Al membre que ha patit la lesió més greu durant l'any: Sergi Anadon
A la promesa més rellevant de l'any: Oliver Mellado.
Simplement ha estat un divertiment més que ens ha fet passar una bona estona tots plegats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada