Dreceres

dissabte, 23 d’agost del 2014

Trobada de BTT a Móra d'Ebre

Ens trobem 12: Josep, Salvador, Carles, Ramon, Ignasi, Oliver, Sergi,  Montse V, Xavi, Jose Luis, Gerard i Joan Carles A amb la intenció de participar amb la trobada ciclista que organitza la Penya Ciclista de Móra d'Ebre.
Com no surten fins les 9, aprofitem per fer un tomb fins Garcia pujant directament al camp d'aeromodelisme i per la sendera del barranc dels Plans. Un cop a Garcia passaem el riu pel pont del tren i arribem exactament a l'hora de sortida a la plaça de baix de Móra d'Ebre.
Ens trobem a Móra d'Ebre que hem acudit uns 50 ciclistes amb ganes de gresca. Aquesta vegada han muntat dos grups, un per iniciats i un altre per a aquells que no desitjaven fer-ho massa llarg, però tots dos ens teniem de trobar en el punt més llunyà i més alt per fer l'avituallament de fruita que cada any ens preparen.
Hem fet uns quants tombs per camins de Móra d'Ebre entre la carrera de Gandesa i el camí de Sant Jeroni per acabar en aquest darrer per pujar fins al parc eòlic on fem l'esmorzar.
La baixada la fem per una sendera que desconeixíem, que surt del mateix parc, molt bonica, molt neta i gens complicada de seguir. El retorn el fem per Perles i després de cercar una sendera que no estava en condicions acabem baixant al camí de Subarrec pel camí de Canta-Ranes.
Al arribar a la plaça un altre refrigeri que ens ha entrat molt i molt bé, doncs les reserves d'aigua ja estaven quasi esgotades i la calor començava a picar.
Bona passejada pel poble veí i amb bona companyia.
Distància del recorregut: 43 km
Desnivell de pujada acumulat: 753 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada