Dreceres

dissabte, 3 de gener del 2015

Senderes pel poble

Primer dia de sortida normal de l'any 2015 amb ganes de fer senderes els 17 que hem sortit: Ramon, Josep, Salvador, Carles, JuanLu, Miquel, Sergi A, Xavi A, Jordi R, José Luis, Gerard, Xavi N, Sergi U, Juan G, Josep G, Joaquin, Xavi L.
Per  tant, hem mirat d'encadenar el millor que hem pogut les  senderes del terme que coneixíem, fins hi tot una que el Ramon i el Carles van localitzar aquesta setmana a la serra de les Obagues de Darmós.
Sortim per damunt de l'estació per divertir-nos amb les senderes del camp d'avionets, pujant i baixant-les. Marxem cap als plans per anar a trobar el camp de tir i baixar directes al pas a nivell, pujar el Coscoller i fer la sendera de la torre per baixar al barranc de Nolla i remuntar-lo per la sendera on alguns hem recorregut pujant i baixant el circuit de motos, interessant per fer-ho més vegades.
al final del barranc remuntem fins la sèquia del pantà per pujar pel fondo d'una vall entre l'Obaga i les Atarosses per fer una sendera que baixa totes les Obagues fins el camí de Darmós.
Pel costat solà seguim el camí de la sèquia per remuntar altra vegada al plans per dirigir-nos cap a la sendera del Solà del Molló tot passant per la Plana de Miquelillo.
Al tornar pel camí dels Frares encara ens dirigim cap a Sant Pau per fer la sendera horitzontal que flanqueja la muntanya per tornar al poble pel cami de les Atarosses.
Dia magnífic, amb fred a primera hora però després amb un sol esplèndid que ha fet que poguéssim gaudir d'un bon matí amb molta diversió.
Km recorreguts: 32,5 km
Desnivell positiu acumulat: 538 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada