Dreceres

dissabte, 28 de març del 2015

Castellet de Banyoles

Avui sortim: Ramon C, Josep, Miquel, Oliver, Ignasi, Xavi A, Jordi R, Xavi N, Sergi U, Jordi M i Ramon V.
Ruta d'uns 25 km amb +500 i pico m de desnivell possitiu acumulat per anar al balcó de l'Ebre, lo despoblat ibèric de Castellet de Banyoles, a Tivissa.
Tot i la proximitat del nostre "objectiu" hem optat per allargar el recorregut per poder fer els senders del Solà del Molló i de l'Albi, remuntant després el barranc del Molló tot passant per davant d'un arbre singular, l'única alzina surera de la Ribera d'Ebre, per sortir a la Creu de Moià i des d'aquí dirigir-nos al Castellet de Banyoles. On després de gaudir de les vistes del riu Ebre al seu pas pels camps d'ametllers i d'auberginers dels termes de Benissanet i Móra d'Ebre i reposar una mica les forces, el nostre company Ramon Vilàs ens ha mostrat un sender inèdit que baixa des de dalt del roc on es troba el despoblat fins a la carretera d'Hospitalet al Molló, C-44. Un cop a la carretera optem per retornar cap al Molló i pel camí de les Devesses cap a Móra.
En definitiva, un bon matí (amb una mica de vent, sobretot al balcó de l'Ebre al seu pas per Tivissa) amb bona companyia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada