Dreceres

dissabte, 22 de febrer del 2014

Vall de la Torre

Dia que surt espectacular, amb una mica de fresca però un sol radiant i sense vent. Ens trobem 16 (Josep, JuanLu, Salvador, Carles, Ramon, Miquel, Oliver, Sergi A, Xavi, Jordi R, Lluís S, Jordi P, Toni Cot, David Zamora i Ruben Anson) al lloc de sempre per iniciar una ruta cap a la vall de la Torre de Benissanet.

Sortida per Móra d'Ebre, la Cataxora, travessera dels Plans, cami de les Comes, per senderes fins al camí de la Bassa Nova, el Quatre camins, camí de Salvaterres fins a la Vall de la Torre, De tornada pel camí de les Gandioles, remuntant els Peçols fins al camí de la vall d'Angolf per anar a trobar la sendera que ens porta baix de l'abocador i d'allí al circuit per continuar pel camí de Santa Magdalena. Déspres de fer la sendera de dalt dels Aiguamolls arribem altre cop a Móra d'Ebre pel camí de les Solanes.
Durant la ruta hem intentat fer una mica de tot, hem aprofitat el recorregut que calia fer per anar recollint les senderes que podíem per anar practicant una mica d'equilibri, al final ha sortit un recorregut exigent, ja que les pujades son exigents, però divertit.
En el moment de màxim esforç, la pujada cap a la part alta de la vall de la Torre, ens bufa el vent de cara, però encara és suportable i ens deixa fer la pujada amb una certa tranquil·litat, això sí, quan arribem a dalt traiem l'avituallament i ens refem de l'esforç.
Les baixades, sempre esperades, han estat ràpides però no ens hem saltat de visitar el pou andalusí de la vall de la Torre.

Distància: 36,5 km
Desnivell de pujada acumulat: 630 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada