Dreceres

dissabte, 1 de març del 2014

Puig Roig

Magnífic dia el que ha sortit avui, cel clar, sense núvols amb una mica de vent però sense gens de fred. Ens trobem 11: JuanLu, Salvador, Carles, Ramon, Miquel, Ignasi, Oliver, Jordi R, Hector, Montse R i Albert R, i malgrat que havíem pensat anar cap a Tivissa, com demà ja hi aniran uns quants canviem de destí i ens anem cap a la zona de les Pinyeres.
Sortim pel camp d'aeromodelisme per fer unes quantes senderes fins a Garcia, d'allí anem cap al Molar pel riu Siurana. D'allí baixem al mas de les Puces pel camí del mas de la Nadala. Travessem el Siurana pel gual que va a Bellmunt per agafar immediatament un camí paral·lel al riu i d'aquí emprenem una senda per on hem de pujar la bici espenyen fins al poblat ibèric del Puig Roig.
La senda és totalment vertical, ja veureu les fotos, fins i tot costava puja a peu, però ha estat curiós veure aquest llogaret totalment desconegut per la gran majoria dels que hi hem anat. És la resta d'un carrer amb petits compartiments a ambdos costats.
arribem a les Pinyeres per un camí, d'allí al Masroig per baixar al Siurana pel camí de les Sorts. Encara ens queda humor per arribar-nos a Darmós pels Argatans i per fí baixem tranquil·lament fins a Móra.
Una matinal perfecta, esperem que els qui vagin a fer la cursa de Tivissa s'ho passin al menys tan bé com ho hem fet nosaltres.
Distancia: 40 km
Ascens acumulat: 600 m
Velocitat mitjana en moviment: 14 km/h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada